Creare site prezentare

Te vom ajuta să creezi un site atractiv pentru a impresiona și a interacționa cu clienți noi și pentru a-ți dezvolta compania online. Aproximativ 70% dintre consumatori consideră că mai degrabă ar cumpăra de la o companie care are un site, comparativ cu o companie care nu are unul.

PANOU DE
CONTROL

DESIGN
RESPONSIVE

GAZDUIRE WEB
1AN GRATUIT

CONSULTANTA
GRATUITA

[1]Structurare Plan

Inainte de a incepe dezvoltarea unui site de prezentare, vom discuta despre lista ta cu cerintele necesare pentru crearea site-ului. Daca inca nu ai un plan , vom dezvolta unul impreuna in functie de obiectivele care doresti sa le atingi cu noul website.

[2] Creare continut site

Continutul si arhitectura informatiilor fac diferenta dintre un site de prezentare productiv si unul neproductiv. In tot proceseul de creare al textului iti vom pune intrebari pentru a ne documenta cat mai bine, vom cauta raspunsuri, vom scrie povestea afacerii tale in baza caruia se va concepe grafica si dezvolta site-ul.

[3] Webdesign

În filosofia noastră de web design, linia grafică a unui website trebuie să acorde spațiu mental pentru percepția unui utilizator asupra conținutului. Designul este realizarea unei forme ideale pentru o funcție concretă, cea de înțelegere și captare de informații.

WebDesign-ul de calitate organizeaza in solutii simple vizualizarea informatiilor prin crearea unui parcurs logic si usor de urmarit pentru ochiul vizitatorului.

[4] Optimizare SEO

Pozitia site-ului tau in paginile de rezultate ale motoarelor de cautare, in special Google, poate insemna diferenta dintre un business de succes si unul care este pe cale sa dispara.       SEO (Search Engine Optimization) este un serviciu care ajuta la cresterea relevantei site-ului tau in fata marilor motoare de cautare. 

[5] Etapa de testare

De obicei, un site de prezentare ajunge de la etapa Structurare la etapa Testare in maximum 35 de zile. Orice intarziere de raspuns prelungeste automat acest termen de livrare cu numarul de zile in asteptare pana la obtinerea informatiilor.

Hai sa dezvoltăm un website împreună, suntem de mare ajutor. 

Ne găsești online în fiecare zi a săptămânii, apelează cu încredere: