Promovare Online

Promovarea online de tip PPC (plată per click) înseamnă că îți afișezi anunțuri pe motoarele de căutare la fiecare căutare, ești taxat doar când utilizatorii vor da clic pe reclama ta. Chiar și simpla afișare pe Google a anunțurilor care nu înregistrează click-uri înseamnă promovare gratuită pentru afacerea ta!

BENEFICII

CRESTEREA
VANZARILOR

ATRAGEREA DE
NOI CLIENTI

DEASUPRA
CONCURENTA

COSTURI MICI
PROMOVARE

GOOOGLE ADS

Google Ads se concentrează pe direcționarea cuvintelor cheie și pe utilizarea anunțurilor de tip text sau imagine . Când un utilizator dă clic pe un anunț, advertiserul este taxat cu o anumită sumă de bani, de unde și denumirea de “publicitate plătită pe click (PPC)”.  Advertiserii plătesc pentru potențialul de a găsi noi clienți pe baza cuvintelor cheie și a termenilor de căutare pe care aceștia le introduc în Google.

FACEBOOK ADS

Probabil cum bine știi deja, Facebook e una dintre cele mai populare platforme de socializare și în cazul afacerilor, de promovare.

Când vrem să ieșim în fața oamenilor, chiar dacă ei nu sunt conștienți de serviciul/produsul nostru, Facebook ne ajută.

Daca esti antreprenor local si vrei sa dezvolti notorietatea locala a afacerii tale, atunci acest obiectiv este in regula. Spre exemplu iti promovezi service-ul auto, cabinetul stomatologic.

Mai multi oameni care vorbesc despre afacerea ta

Ai un business pe care vrei sa il faci cunoscut intr-un timp scurt ? Prezenta in Media este importanta pentru a recunoaste o afacere noua !

Oamenii care sunt interesati de serviciile afacerii tale

Cand vine vorba de compania ta si de a targeta noi clienti intoteauna iti poti alege audienta in functie de ( locatie, varsta, interese

Notificari de la clientii care achizitioneaza produsele tale

In social media ai diferite avantaje precum continutul grafic! Poti vinde mai mult acum prin campaniile sponsorizate .