Creare magazin online

Cand vine vorba de crearea unui magazin online lasa grijile deoparte echipei tehnice Chlink! Setari si configurari, integrare curieri, plati si unelte de marketing, personalizare design si import de produse 

Care sunt beneficiile tale ?

[1] Panou de administrare

Vei avea posibilitatea de a edita orice produs, orice categorie, orice text, sau poză din magazinului tău online. Poți modifica stocurile și disponibilitatea produselor, poți modifica prețurile și poți crea campanii promoționale, poți adăuga opțiuni și atribute pentru produsele tale.

[2] Design responsive

Site-ul trebuie să ofere clienților tăi o experiență ușoară de utilizare pe orice dispozitiv. Magazinul tău online trebuie să fie performant pe orice pagină, de la homepage la checkout, iar clienții tăi vor putea cumpăra oriunde mai ușor.

[3] Metode de plata online

Posibilitatea implementarii urmatoarelor metode de plată: ramburs,  transfer bancar, SMS, iar pentru plata online cu card bancar oferim suport pentru integrarea cu diverși procesatori de plăți online: Eu Plătesc, Mobil Pay, PayU etc.

[4] Gestiune si facturare

Vei avea la dispoziție metode de integrare cu sisteme de facturare precum SmartBill, FGO și altele. Folosești deja un sistem de gestiune? Căutăm o soluție personalizată pentru nevoile tale .

[5] Integrare curierat

Exista o varietare de curieri pentru a expedia coletele clientilor tai. Tot ce trebuie să faci este să închei un contract cu una din firmele de curierat, iar mai departe ne ocupăm noi . 

[6] Gazduire, SSL, e-mail

Toate acestea sunt incluse. Echipa noastră îți va oferi tot suportul de care vei avea nevoie, cu răspunsuri și sfaturi practice care te vor ajuta în activitatea ta zilnică.

Esti pregatit ca sa vinzi online ?

Online totul este mai simplu